miercuri, 25 aprilie 2012

IDLE

Sunt nevoit să plasez blogul în stand-by. Activitatea obișnuită, de postare a cel puțin unui articol pe săptămînă, va fi reluată ceva mai tîrziu. Îmi cer scuze cititorilor și-i asigur că nu vom lăsa garda jos. Este nevoie în continuare de informație și de puncte de vedere care să ne arate și cealaltă fațetă a monedei.
Este foarte probabil ca în a doua parte a acestui an să fim martori, și poate actori, la evenimente majore. Încercați să faceți abstracție de campaniile electorale ale acestui an, sunt doar praf în ochi, o mascaradă a democrației.  Deocamdată nu există forțe politice autentice în Romînia, care să reprezinte categorii ale populației și interesele acestora, sunt, așa cum bine știți, doar interese personale grupate în gașcă. Mediocritatea a învins, iar incompetența conduce. Societatea noastră este aproape dezintegrată, operă a unor minți înguste, fără viziune, dar obediente intereselor străine. Abandonul rațiunii și a spiritului critic în favoarea exercitării puterii prin frică și forță sunt caracteristicile zilelor noastre. Trebuie însă să fim încrezători pentru că ziua în care hidra capitalistă se va prăbuși sub propria greutate este aproape. Nu rămîne decît să ne ferim de sîngele ei otrăvit atunci cînd acesta va curge inundînd pămîntul.

Între timp vă recomand să citiți blogurile din lista de blogroll.


De 1MAI le doresc tuturor celor care muncesc să aibă parte de clipe fericite, iar celor care-i exploatează le doresc să aibă parte de exploatare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu