joi, 13 ianuarie 2011

Ieftiniți benzina!

http://ieftinitibenzina.blogspot.com/
Un blog pentru susținerea campaniei împotriva companiilor petroliere.
Încet dar sigur se conturează un protest hotărât care își alege deja ținta și a cărui urmări ar putea fi benefice pentru cetățeni. Așa cum spuneam mai înainte trebuie aleasă o țintă clară și lovită puternic. OMV este compania care are cel mai greu cuvânt de spus pe piața carburanților din România.





















Puteți descărca și printa fluturașii.

p.s. Aceste lucrări de artă grafică sunt create în spiritul dreptului la libera exprimare. Publicarea lor pe acest site echivalează cu expunerea publică.

4 comentarii:

  1. Un protestatar spune:
    „AUTOR PROTEST
    ROMANIA TREZESTE-TE!!! PROTESTUL DE LA BENZINARII TREBUIE SA CONTINUIE. VA RUGAM SA FITI SOLIDARI CU NOI SI IN PERIOADA 01.02.2011-15.02.2011 SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE. OMV/PETROMV.SA ALIMENTAM MASINILE DOAR LA RESTUL BENZINARIILOR SI VETI VEDEA CA PRETURILE VOR SCADEA MAI MULT CA SIGUR.2 SAPTAMANI FARA NICIUN CLIENT INSEAMNA PIERDERI DE MILIOANE DE EURO PT EI. NU-SI VOR PERMITE ASA CEVA.AMINTITI-VA DE 21-22 DECEMBRIE 1989. ATUNCI NE-AU MURIT TATI, FRATI, BARBATI SI COPII. SI-AU DAT VIATA PT LIBERTATEA NOASTRA. NOI VA CEREM SA VA DATI 2 SAPTAMANI DIN VIATA PT BINELE VOSTRU. In anul 1998 in Franta s-a aplicat exact acelasi gen de protest si Shell a rezistat doar 5 zile.DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. VA MULTUMIM SI STATI APROAPE, PROTESTELE VOR CONTINUA!! Dati mai departe acest mesaj ca sa ajunga la toata tara…”

    RăspundețiȘtergere
  2. George, un alt protestatar spune:
    „maruntis
    cea mai eficienta masura este aceea de blocare a exporturilor de petrol pe o anumita perioada sau micsorarea cu cel putin 50% pe o perioada nedeterminata. pana atunci insa plata cu maruntis provoaca pierdere mai mare decat nealimentarea. ridici pistolul, porneste o pompa care functioneaza cu curent electric. stai cu pompa in mana pana deschizi busonul, dar se mai blocheaza uneori :), alimentezi de 2lei si 75 bani, stai sa iei neaparat bonul de casa, casa de marcat care consuma hartie si curent, nu stiu daca se cere factura daca exista o limita de suma pentru asta, dar la cerere, benzinariile trebuie sa elibereze factura.”

    RăspundețiȘtergere
  3. Pun la dispozitie loc de banner 728x90 pe http://www.matrimoniale.ro pentru protestul impotriva scumpirii carburantilor in cazul in care se decide boicotarea unui singur furnizor.

    RăspundețiȘtergere
  4. RUŞINE SĂ NE FIE CĂ PRMITEM ASEMENEA UMILINŢE ÎNTR-O ŢARĂ CARE STĂ PE ZĂCĂMINTE DE PETROL!!!!!!!!ESTE INADMISIBIL CA PREŢUL BENZINEI SĂ FIE MAI MARE DECÂT INTR-O ŢARĂ CARE IMPORTĂ PETROL.NE MRITĂM SOARTA!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere